Van vrijdag 16 juni tot en met zondag 18 juni zijn alle AFS-ers die dit jaar in Nederland op uitwisseling zijn geweest voor het allerlaatst met z’n allen bij elkaar gekomen in Soest. Dit weekend was niet alleen bedoeld om afscheid van elkaar te nemen, maar ook om de jongeren voor te bereiden op hun terugkeer naar huis en een zogenoemde reversed culture shock. Ook zijn de jongeren getest op hun kennis van Nederland door middel van “De Grote Nederland Quiz.” We waren onder de indruk van hun Nederlandse zangkunsten! Tijdens het weekend hebben we veel leerzame workshops gedaan, maar voor veel AFS-ers was het hoogtepunt toch wel Levend Cluedo in de duinen op zaterdagavond en het kampvuur daarna. Er is veel gelachen en gehuild en er zijn duizenden foto’s gemaakt. Een hele gezellige afsluiting van hun AFS-jaar in Nederland!

It’s not goodbye, but it’s ‘see you later’.