Vertrekkende deelnemers

Plan je eerste gesprek

Heb je interesse in één van onze programma’s en wil je graag meer informatie? Laat dan je gegevens achter en wij nemen dan contact met jou op.

Via mail ontvang je de link naar onze online kalender. Je kiest een moment dat voor jou uitkomt. Het gesprek is gratis en vrijblijvend. En is bovendien ook de eerste stap van jouw AFS-avontuur.

Meld je aan bij AFS

Log in op je account

Heb je al een account bij AFS en wil je jouw application inkijken of aanpassen? Log dan in op de Portal.

Alleen voor degenen die al aan hun Kennismaking zijn begonnen of na het gesprek hun voorkeur hebben doorgegeven aan [email protected]. In de Portal kan je jouw gegevens aanpassen, je vragen stellen aan onze Program Consultant en meer.

Log in

Gastgezinnen

Meer informatie

Heb je interesse om gastgezin te worden bij AFS en wil je graag meer vrijblijvende informatie? Laat dan je gegevens achter en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Het gesprek is gratis en vrijblijvend. We vertellen je over het gastgezinverhaal, wat je kan verwachten, welke begeleiding je krijgt en zoveel meer. Stel zeker al je vragen! Op deze pagina kan je ook alvast meer informatie vinden.

Meld je aan bij AFS

Dossier aanmaken

Hebben we jou al verder geïnformeerd en wil je je aanmelden als gastgezin? Maak dan nu je dossier aan! In het dossier vragen we uitgebreid naar je gegevens, verwachtingen en meer.

Alleen voor degenen die al in contact zijn geweest met stafleden of lokale vrijwilligers en op de hoogte zijn van het gastgezinverhaal. Met vragen kan je terecht bij [email protected]

Log in op je account