Wereldgezinnen

Meer informatie

Heb je interesse om gastgezin te worden bij AFS en wil je graag meer vrijblijvende informatie? Laat dan je gegevens achter en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Het gesprek is gratis en vrijblijvend. We vertellen je over het gastgezinverhaal, wat je kan verwachten, welke begeleiding je krijgt en zoveel meer. Stel zeker al je vragen! Op deze pagina kan je ook alvast meer informatie vinden.

Meld je aan bij AFS

Account beheren

Klik hieronder om je in te loggen op je account.

Alleen voor gezinnen die al in contact zijn geweest met ons of lokale vrijwilligers en op de hoogte zijn van het wereldgezinverhaal. Met vragen kan je terecht bij [email protected].

Mijn AFS

Vrijwilligers

Meer informatie

Heb je interesse om vrijwilliger te worden bij AFS en wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn voor jou? Stuur dan een mailtje naar [email protected] en we vertellen je alles!

Volunteer Tools

Ga naar de Volunteers tools om informatie te vinden over jouw comité.

Mijn AFS

Naar het buitenland met AFS

Stap uit je comfortzone! Bij AFS Lowlands kun jij uit meer dan 40 prachtige landen kiezen waar je naar school kan gaan, vrijwilligerswerk of stage kan doen. Wil je op interculturele uitwisseling naar het buitenland? Meld je dan aan via de website van regio Vlaanderen! Ontdek onze programma’s en ervaar het #afseffect.

Met vragen kan je altijd terecht bij [email protected].

Aanmelden