Wij willen jullie voorstellen aan de scholieren die komend schooljaar (2019-2020) naar Nederland komen! Wij zijn nog opzoek naar gezinnen die hun huis en hart openstellen voor één van deze deelnemers. Ben je geïnteresseerd en wil je graag meer informatie over iemand, neem dan gerust contact met ons op.

canada

Alois uit Canada

Lezen – Muziek – Sportief – Gitaar

Alois (17) is een rustige jongen en erg sportief hij doet o.a. aan hockey, zwemmen, en wintersport. Tijdens zijn jaar in Nederland wil hij graag een nieuwe groepssport proberen!

Spanje

Celina uit Spanje

Koken&Bakken – Muziek – Sportief – Tekenen

Celina (16) houdt van zwemmen en vindt het ook leuk om te koken en te schilderen. Ze kijkt er naar uit om tijdens haar uitwisseling meer over Nederland te leren!

Frankrijk

Emeline uit Frankrijk

Creatief – Huisdieren – Piano – Sportief – Toneel

Emeline (15) is een vrolijke en verstandige meid die zich in haar vrije tijd graag bezighoudt met piano spelen, zang en toneel. Daarnaast vindt ze boksen ook leuk!

Frankrijk

Gaby uit Frankrijk

Lezen – Sportief – Muziek

Gaby (15) doet aan thai-boksen en heeft ook tennis en judo gedaan. Ook houdt ze veel van talen en wil heel graag de Nederlandse taal onder de knie krijgen!

Hong-Kong

Sam uit Hong Kong

Computer minded – Gamen – Koken&Bakken – Sportief

Sam (15) is een sportieve jongen en doet veel aan badminton en voetbal. Hij heeft daarnaast vele hobby’s waaronder vissen, lezen en koken.

Rusland

Lazar uit Rusland

Artistiek – Lezen – Piano

Lazar (16) wil graag een wereldburger worden en kijkt enorm uit naar zijn tijd in Nederland. In zijn vrije tijd houdt hij veel van hardlopen, kamperen en lezen.

thailand

Phuan uit Thailand

Koken&Bakken – Huisdieren – Tekenen&Schilderen

Phuan (16) is een vriendelijke jongen die er enorm naar uitkijkt om de Nederlandse cultuur beter te leren kennen. In zijn vrije tijd fietst en kookt hij graag.

thailand

Lawan uit Thailand

Dansen – Lezen – Scouting – Muziek

Lawan (15) is een zeer goede leerling die later graag medicijnen wil studeren. Daarnaast is ze ook heel muzikaal; in haar vrije tijd speelt ze gitaar en zingt ze.

thailand

Ming uit Thailand

Lezen – Piano – Zwemmen – Voetbal 

Deze vriendelijke jongen (15) beschikt over een flinke dosis humor en is een goede leerling op school. Zijn hobby’s zijn onder andere piano spelen en zwemmen.

thailand

Piti uit Thailand

Lezen – Piano – Sportief – Tekenen&Schilderen

Naast dat Piti (16) diverse sporten beoefent, speelt ze piano en een een beetje ukelele. Ze wil zich tijdens haar uitwisseling verder ontwikkelen tot wereldburger!

Amerika

Kayla uit de Verenigde Staten

Fotograferen – Muziek – Toneel

Kayla (16) houdt zich graag bezig met toneel en fotografie. Ze kijkt uit naar haar tijd in Nederland en is al begonnen met het leren van de taal!

Hongarije

Nadia uit Hongarije

Fotograferen – Creatief – Lezen – Sportief 

In haar vrije tijd vindt Nadia (17) het leuk om te tekenen, schilderen, fotograferen en te lezen. Daarnaast is ze ook erg muzikaal; ze speelt fluit!

turkije

Azra uit Turkije

Fotograferen – Muziek – Toneel

Azra (16) is een creatief en muzikaal meisje, ze houdt veel van toneel en muziek. Ook vindt ze het heel leuk om zich met fotografie bezig te houden.

japanse-vlag

Maru uit Japan

Koken&Bakken – Sportief

Maru (16) is een vrolijk, lief en sportief meisje. Ze speelt tennis maar staat ook open voor andere sporten. Daarnaast vindt ze het leuk om te koken en bakken.

Italy

Antonio uit Italië

Sportief

Antonio (17) speelt volleybal op hoog niveau. Het lijkt hem leuk om in Nederland te blijven volleyballen! Antonio kijkt erg uit naar zijn AFS avontuur.

Italy

Franca uit Italië

Artistiek/Creatief – Muziek – Lezen

In Italië zit Franca (17) op een school met veel aandacht voor muziek en artistieke vakken. Ze is dan ook erg muzikaal en speelt piano, klarinet en zingt zelfs opera.

Italy

Federico uit Italië

Federico is een vriendelijke en jongen die daarnaast ook heel sportief is. Zo speelt hij in Italië graag basketbal en is hij scoutsleider van zijn lokale scoutingclub.

Italy

Giulia uit Italië

Koken&Bakken – Lezen

Giulia (17) is een hardwerkende leerling die later graag medicijnen wil studeren. In haar vrije tijd vindt ze het leuk om te lezen, koken en bakken.

brazilie

Yara uit Brazilië

Volleybal – Reizen

Yara (16) is een slim en extravert meisje. Ze houdt van reizen en ze zit op volleybal. Ze wil met deze uitwisseling graag haar grenzen verleggen en nieuwe mensen ontmoeten.

indonesie

Dewi uit Indonesië

Creatief – Lezen – Schilderen

Dewi (16) is een spontaan meisje die graag creatief bezig is. Ze houdt van tekenen en schilderen.

japanse-vlag

Reni uit Japan

Voetbal – Fietsen – Lezen

Reni (17) is een vrolijk en slim meisje. Ze houdt van fietsen en voetballen. En ze kijkt er ook erg naar uit om dit in Nederland te gaan doen.

letland

Marta uit Letland

Paardrijden – Lezen – Creatief

Marta (17) is een open en sociaal meisje. Ze houdt erg van paardrijden en doet ook aan springwedstrijden mee. Daarnaast is ze schildert en leest ze graag.

turkije

Aydin uit Turkije

Zwemmen – Fietsen – Lezen – Muziek

Aydin (16) is een grappige en vriendelijke jongen. Hij is creatief en hij houdt van zwemmen en fietsen. Hij kijkt er naar uit om de taal te leren en veel vrienden te maken.

Italy

Adrina uit Italië

Volleybal – Scouting – Fotograferen – Koken&Bakken

Adrina (16) is een vriendelijk meisje en erg sportief. Ze is actief bij de scouting en speelt daarnaast intensief volleybal. Ze kijkt erg uit naar haar tijd in Nederland.

Italy

Nicola uit Italië

Muziek

Nicola (16) is een slimme en zelfstandige jongen die uitblinkt in exacte vakken als wiskunde. Hij is vastberaden om goed Nederlands te leren tijdens zijn uitwisseling!

Italy

Giordano uit Italië

Creatief – Dansen – Koken&Bakken – Lezen – Muziek – Toneel

Giordano (17) is een open-minded en creatieve jongen. In Italië gaat hij ook naar een theaterschool. Ook vindt hij het leuk om  lezen of bordspelletjes te spelen.

Italy

Marzia uit Italië

Scouting – Fotograferen – Koken&Bakken – Muziek

Marzia (17) is een echte wereldburger die enorm nieuwsgierig is naar andere culturen! In haar vrije tijd luistert ze graag naar muziek en geeft ze leiding bij de scouting.

Italy

Sonia uit Italië

Lezen – Sportief

Sonia (17) is een goede en hardwerkende leerling die vooral uitblinkt in exacte schoolvakken. Ze heeft veel sporten gedaan maar houdt vooral veel van ice skating!

Italy

Gianna uit Italië

Volleybal – Muziek – Tekenen – Huisdieren

Gianna (17) is een rustig en vriendelijk meisje die dol is op huisdieren. In haar vrije tijd vindt ze het leuk om te volleyballen en ze daarnaast speelt ze gitaar.

Italy

Salvatore uit Italië

Muziek – Sportief

Salvatore (17) houdt zich in zijn vrije tijd graag bezig met fietsen en muziek. Op school is hij een ijverige leerling met een voorkeur voor science vakken.