Wij willen jullie voorstellen aan de scholieren die komend schooljaar (2019-2020) naar Nederland komen! Wij zijn nog op zoek naar gezinnen die hun huis en hart openstellen voor één van deze deelnemers. Ben je geïnteresseerd en wil je graag meer informatie over iemand, neem dan gerust contact met ons op. We proberen deze pagina zo goed mogelijk bij te houden maar het kan zijn dat een scholier al geplaatst is en nog wel op deze pagina staat.

Halil Gastgezin AFS

Halil uit Turkije

Rollenspel – Artistiek – Gitaar – Game design

Halil (16) is een creatieve en ondernemende jongen. Hij doet aan rollenspellen waarvoor hij zelf kostuums en attributen maakt. Daarnaast speelt hij gitaar en wil hij later graag motorrijder of game designer worden.

Antonio uit Italié – gastgezin

Antonio uit Italië

Volleybal – Schaken 

Antonio (17) is een sociale en gezellige jongen. Hij speelt volleybal op hoog niveau en zou ook graag in Nederland willen volleyballen. Hij staat open voor alle nieuwe dingen die op zijn pad komen en kijkt erg uit naar zijn uitwisseling.

Salvator Gastgezin AFS

Salvatore uit Italië

Muziek – Sportief

Salvatore (17) houdt zich in zijn vrije tijd graag bezig met fietsen en muziek. Op school is hij een ijverige leerling met een voorkeur voor science vakken.

Mert Gastgezin AFS

Mert uit Turkije

Schilderen – Tekenen – Bakken

Mert (17) is een sociaal, zelfverzekerd meisje. Naast schilderen en tekenen vindt ze het ook erg leuk om te koken en kan ze hele lekkere koekjes bakken! Ze is tweetalig opgevoed en verwacht Nederlands ook snel te leren.

Semih Gastgezin AFS

Semih uit Turkije

Drummen – Tekenen – Technisch

Semih (16) is een sociale, grappige jongen. Hij is nog nooit buiten Turkije geweest maar wil heel graag een andere cultuur leren kennen. Hij drumt en hij tekent veel op zijn tablet. Daarnaast is hij graag technisch bezig met onder andere het coderen van websites.

Lazar

Lazar uit Rusland

Artistiek – Lezen – Piano

Lazar (16) wil graag een wereldburger worden en kijkt enorm uit naar zijn tijd in Nederland. In zijn vrije tijd doet hij graag aan hardlopen, kamperen en lezen.

Wahyu Gastgezin AFS

Wahyu uit Indonesië

Lezen – fietsen – badminton

Wahy (16) is een slimme en sportieve jongen. Hij is erg goed in wiskunde en hoopt in Nederland nog meer te leren. Hij houdt van fietsen en badminton.

Kevin Gastgezin AFS

Kevin uit Indonesië

Lezen – Viool 

Kevin (16) is een gezellige en sociale jongen. Hij speelt viool en leest graag. Hij kijkt ernaar uit om in Nederland nieuwe dingen te ontdekken en vrienden te maken.