Wij willen jullie voorstellen aan de scholieren die komend schooljaar (2019-2020) naar Nederland komen! Wij zijn nog op zoek naar gezinnen die hun huis en hart openstellen voor één van deze deelnemers. Ben je geïnteresseerd en wil je graag meer informatie over iemand, neem dan gerust contact met ons op. We proberen deze pagina zo goed mogelijk bij te houden maar het kan zijn dat een scholier al geplaatst is en nog wel op deze pagina staat.

Argentinie AFS

Camila uit Argentinië

Zangles – Sportschool – Schrijven

Camila (15) maakt elk gezelschap een stuk gezelliger. Ze houdt erg van muziek en gaat elke week naar zangles. Daarnaast gaat ze minstens drie keer per week naar de sportschool en wil ze later graag schrijfster worden.

Argentinie AFS

Brian uit Argentinie

Taekwondo – Gitaar

Brian (16) is een sociale jongen die duidelijke doelen voor ogen heeft. Hij doet aan Taekwondo op een hoog niveau. Voor hem is dit niet alleen zijn sport maar ook zijn levensstijl geworden. Daarnaast speelt hij graag gitaar.

Spanje

Celina uit Spanje

Koken&Bakken – Muziek – Sportief – Tekenen

Celina (16) houdt van zwemmen en vindt het ook leuk om te koken en te schilderen. Ze kijkt er naar uit om tijdens haar uitwisseling meer over Nederland te leren!

Frankrijk

Gaby uit Frankrijk

Lezen – Sportief – Muziek

Gaby (15) doet aan thai-boksen en heeft ook tennis en judo gedaan. Ook houdt ze veel van talen en wil heel graag de Nederlandse taal onder de knie krijgen!

Rusland

Lazar uit Rusland

Artistiek – Lezen – Piano

Lazar (16) wil graag een wereldburger worden en kijkt enorm uit naar zijn tijd in Nederland. In zijn vrije tijd houdt hij veel van hardlopen, kamperen en lezen.

India AFS

Anil uit India

Voetballen – Creatief – Fietsen

Anil (15) is een sociale, behulpzame jongen. Hij is gek op voetballen en doet dit dan ook bijna elke dag. Daarnaast is hij graag creatief bezig en wil hij later leraar worden.

thailand

Phuan uit Thailand

Koken&Bakken – Huisdieren – Tekenen&Schilderen

Phuan (16) is een vriendelijke jongen die er enorm naar uitkijkt om de Nederlandse cultuur beter te leren kennen. In zijn vrije tijd fietst en kookt hij graag.

thailand

Piti uit Thailand

Lezen – Piano – Sportief – Tekenen&Schilderen

Naast dat Piti (16) diverse sporten beoefent, speelt ze piano en een een beetje ukelele. Ze wil zich tijdens haar uitwisseling verder ontwikkelen tot wereldburger!

Amerika

Kayla uit de Verenigde Staten

Fotograferen – Muziek – Toneel

Kayla (16) houdt zich graag bezig met toneel en fotografie. Ze kijkt uit naar haar tijd in Nederland en is al begonnen met het leren van de taal!

turkije

Mert uit Turkije

Schilderen – Tekenen – Bakken

Mert (17) is een sociaal, zelfverzekerd meisje. Naast schilderen en tekenen vindt ze het ook erg leuk om te koken en kan ze hele lekkere koekjes bakken! Ze is tweetalig opgevoed en verwacht Nederlands ook snel te leren.

turkije

Semih uit Turkije

Drummen – Tekenen – Technisch

Semih (16) is een sociale, grappige jongen. Hij is nog nooit buiten Turkije geweest maar wil heel graag een andere cultuur leren kennen. Hij drumt en hij tekent veel op zijn tablet. Daarnaast is hij graag technisch bezig zoals het coderen van websites.

turkije AFS

Azra uit Turkije

Fotograferen – Muziek – Toneel

Azra (16) is een creatief en muzikaal meisje, ze houdt veel van toneel en muziek. Ook vindt ze het heel leuk om zich met fotografie bezig te houden.

Argentinie AFS

Enzo uit Argentinië

Robotica – fimen & editen

Enzo (16) is een lieve, sociale jongen. Hij maakt snel nieuwe vrienden en is gefascineerd door robots en volgt daarom ook een cursus robotica. Daarnaast houdt hij zich veel bezig met het filmen en editen van videoclips.

Argentinie AFS

Cintia uit Argentinië

Waterskiën – Toneel – Grafisch ontwerp – Beeldhouwen

Cintia (16) is een ambitieus en lief meisje. Ze is erg goed in waterskiën en gaat elke week naar de toneelschool waar ze ook een cursus schminken volgt. Later wil ze graag grafisch ontwerper worden of beeldhouwster.

Italy

Federico uit Italië

Basketbal – Scouting

Federico (17) is een vriendelijke en jongen die daarnaast ook heel sportief is. Zo speelt hij in Italië graag basketbal en is hij scoutsleider van zijn lokale scoutingclub.

Italy

Giulia uit Italië

Koken&Bakken – Lezen

Giulia (17) is een hardwerkende leerling die later graag medicijnen wil studeren. In haar vrije tijd vindt ze het leuk om te lezen, koken en bakken.

japanse-vlag AFS

Reni uit Japan

Voetbal – Fietsen – Lezen

Reni (17) is een vrolijk en slim meisje. Ze houdt van fietsen en voetballen. En ze kijkt er ook erg naar uit om dit in Nederland te gaan doen.

indonesie

Wahyu uit Indonesië

Lezen – fietsen – badminton

Wahy (16) is een slimme en sportieve jongen. Hij is erg goed in wiskunde en hoopt in Nederland nog meer te leren. Hij houdt van fietsen en badminton.

indonesie

Kevin uit Indonesië

Lezen – Viool 

Kevin (16) is een gezellige en sociale jongen. Hij speelt viool en leest graag. Hij kijkt ernaar uit om in Nederland nieuwe dingen te ontdekken en vrienden te maken.

letland

Marta uit Letland

Paardrijden – Lezen – Creatief

Marta (17) is een open en sociaal meisje. Ze houdt erg van paardrijden en doet ook aan springwedstrijden mee. Daarnaast is ze schildert en leest ze graag.

België AFS

Dennis uit Wallonië

Opera – Scouting – Tennis

Dennis (15) is een gezellige en ambitieuze jongen. Zijn ouders zijn Braziliaans en is dus meertalig opgevoed. Hij zingt bij een jeugd opera koor, hij is lid van de scoutingvereniging en hij tennist al sinds zijn achtste.

België AFS

Timéo uit Wallonië

Skateboarden – Scouting – Artistiek

Timéo (15) is een hele actieve, gezellige jongen. Hij gaat elke dag op z’n skateboard naar school, hij is groepsleider bij de lokale scoutingvereniging en hij zit op eenwieler basketbal. Daarnaast is hij graag artistiek bezig

Italy

Sonia uit Italië

Lezen – Sportief

Sonia (17) is een goede en hardwerkende leerling die vooral uitblinkt in exacte schoolvakken. Ze heeft veel sporten gedaan maar houdt vooral veel van ice skating!

Italy

Gianna uit Italië

Volleybal – Muziek – Tekenen – Huisdieren

Gianna (17) is een rustig en vriendelijk meisje die dol is op huisdieren. In haar vrije tijd vindt ze het leuk om te volleyballen en ze daarnaast speelt ze gitaar.

Italy

Salvatore uit Italië

Muziek – Sportief

Salvatore (17) houdt zich in zijn vrije tijd graag bezig met fietsen en muziek. Op school is hij een ijverige leerling met een voorkeur voor science vakken.

Brazilië AFS

Samara uit Brazilië

Dansen – Vegetariër – Musea

Samara (16) is een gezellig meisje met een sterk karakter. Ze is niet bang om zich in te zetten voor een betere wereld. Ze houdt van allerlei soorten dansstijlen, gaat graag naar musea en is vegetariër.

Brazilië AFS

Telmo uit Brazilië

Spelletjes – Fietsen – Fotograferen – Volleybal

Telmo (16) is een extraverte, slimme jongen die nooit stil zit. Hij houdt van gezelligheid en vindt het leuk om spelletjes te spelen, te fietsen, te fotograferen. Daarnaast doet hij aan volleybal.

Brazilië AFS

Bento uit Brazilië

Skateboarden – Spelletjes – Films

Bento (16) is een rustige en grappige jongen. Hij houdt van skateboarden en spelletjes spelen. En later wil hij graag filmregisseur worden of diplomaat.

Hong-Kong AFS

Sam uit Hongkong

Badminton – Volleybal – Vissen – Koken

Sam (15) is een sportieve jongen en doet onder andere aan badminton en voetbal. Hij heeft daarnaast vele hobby’s zoals vissen, lezen en koken.

japanse-vlag AFS

Kimora uit Japan

Dansen – Architectuur 

Kimora (16) is een lief en grappig meisje. Ze danst drie keer per week en ze vindt het leuk om spelletjes te doen. Later wil ze graag architect worden en nu wil ze graag onze taal leren, ze is al begonnen met een cursus

Zwitserland AFS

Rayan uit Zwitserland

Handbal – Scouting – Koken

Rayan (16) is een lieve, gezellige jongen. Hij speelt handbal op een hoog niveau en hij zit op scouting en zou dit ook graag in Nederland op willen pakken. Daarnaast vindt hij het leuk om te koken.

turkije AFS

Halil uit Turkije

Rollenspel – Artistiek – Gitaar – Game design

Halil (16) is een creatieve en ondernemende jongen. Hij doet aan rollenspellen waarvoor hij zelf kostuums en attributen maakt. Daarnaast speelt hij gitaar en wij hij later graag motorrijder of game designer worden.