Wij willen jullie voorstellen aan de scholieren die op 18 september naar Nederland komen! Wij zijn nog op zoek naar gezinnen die hun huis en hart openstellen voor één van deze deelnemers. Gastgezin zijn kan al voor een aantal weken! Ben je geïnteresseerd en wil je graag meer informatie, neem dan gerust contact met ons op. We proberen deze pagina zo goed mogelijk bij te houden maar het kan zijn dat een scholier al geplaatst is en nog wel op deze pagina staat.

Informatie aanvragen Aanmelden als gastgezin

Giulia-ITA

Giulia uit Italië

De 16-jarige Giulia uit Italië is een extrovert en vriendelijk meisje. Ze heeft 12 jaar lang heel fanatiek gezwommen maar dat heeft ze helaas op moeten geven omdat ze het niet meer kon combineren met school. Ze is nog wel actief binnen haar scoutingvereniging waar ze het erg naar haar zin heeft. Op school volgt ze het liefst de vakken biologie, Engels en wiskunde. Ze wil later dan ook graag biotechnologie studeren en onderzoeker worden

Italie Filippo AFS uitwisseling

Filippo uit Italië

De Italiaanse Filippo is 16 jaar. Hij houdt van gamen en hij zit op scouting. Afgelopen jaar was hij zelfs leider van zijn scoutinggroep. Tijdens de reizen die hij met de scouting gemaakt heeft, kwam hij erachter hoe leerzaam en bijzonder het is om een langere tijd op een nieuwe plek te verblijven. Daarom kijkt hij erg uit naar zijn tijd in Nederland. Op school doet Filippo het goed. Zijn lievelingsvak is wiskunde. Dit jaar heeft hij een wiskunde wedstrijd gewonnen en mag hij zijn school vertegenwoordigen tijdens de provinciale wedstrijd.

Word gastouder

Wacht niet langer en meld je aan om AFS gastgezin te worden! Behoefte aan extra informatie? Hieronder kun je ook de gratis brochure aanvragen.