Binnenkort zullen we  jullie voorstellen aan de buitenlandse scholieren die op 27 augustus 2021 naar Nederland komen! Wij zijn nog op zoek naar gezinnen die hun huis en hart openstellen voor één van deze deelnemers. De jaarstudenten blijven tot 9 juli 2022 in Nederland.

Informatie aanvragen Aanmelden als gastgezin

Agustina uit Argentinië

Agustina is 17 jaar oud en komt uit Argentinië. Ze woont daar met haar ouders, broertje, zusje en vijf honden. Ze heeft een goede band met haar familie en ze doen veel leuke dingen samen. Twee keer per week doet ze aan Taekwon-do. Dit doet ze al sinds haar 9e. Daarnaast houdt ze ook erg van fietsen en muziek luisteren en ze spendeert ze veel tijd met vrienden. Agustina is gek op dieren en ze wil daarom later ook graag dierenarts worden.

Joan uit Wallonië

Joan is 16 jaar en woont in Wallonië. Zijn moeder komt uit Spanje dus naast Frans spreekt Joan ook Catalaans. Joan is erg sportief. Hij doet al jaren aan zwemmen en aerial circus maar omdat dat vanwege corona niet mogelijk was, heeft hij afgelopen jaar ook veel hardgelopen. Naast zwemmen en aerial circus zit hij ook op scouting. In zijn vrijetijd kookt hij graag, speelt hij bordspelletjes en vindt hij het leuk om te skiën. Zijn lievelingsvakken op school zijn scheikunde, natuurkunde en biologie.

Gaia uit Italië

Gaia is een 17-jarig meisje uit Italië. Gaia is heel graag creatief bezig en houdt van koken. Ze heeft een passie voor nieuwe culturen en wil dan ook zoveel mogelijk avonturen beleven om later te kunnen gebruiken als ze schrijver wordt.

Benjamin uit Argentinië

Benjamin is een 16-jarige Argentijnse jongen. Hij houdt van culturen en kijkt er dan ook naar uit om de Nederlandse cultuur echt te leren kennen. Als hobby doet hij aan vechtssport en speelt hij graag toneel. Als dierenliefhebber is hij vegetariër.

Lili uit Hongarije

Lili Maja is een 16-jarig meisje uit Hongarije. Ze is heel sociaal en houdt zich graag creatief bezig met muziek, tekenen of make-up. Daarnaast is ze sportief, en snowboarden is haar favoriete sport. Ze zit dan ook in het nationaal snowboardteam.

Margherita uit Italië

Margherita is een 17-jarig meisje uit Italië. Ze houdt van koken en kaart graag. Ze doet geregeld aan sport en op de skipiste kan ze volledig haar enthousiaste zelf zijn.

Ignacio uit Argentinië

Ignacio is een 15-jarige jongen uit Argentinië. Ignacio is gepassioneerd door zijn lievelingssport rugby en komt dan weer tot rust als hij een fietstochtje maakt. Hij luistert graag naar muziek en houdt ervan om mee te helpen in de keuken of om zelf te koken.

Alice uit Italië

Alice is een 17-jarig meisje uit Italië. Alice is een spontaan en enthousiast meisje, ze houdt van zwemmen en het liefst synchroonzwemmen. Daarnaast leest ze graag boeken, kijkt ze graag een film of luistert ze muziek. In de zomer gaat ze graag helpen op de boerderij van haar opa.

Debora uit Italië

Debora is een 17-jarig meisje uit Italië. Deborah is heel graag actief bezig met sport, ze gaat hardlopen en doet aan Kung-Fu. In Italië zit ze ook in de scouting en beoefent nog piano en heeft ze zichzelf gitaar leren spelen.

Anna uit Italië

Anna Giulia is 16 jaar oud en komt uit Italië. Ze luistert graag naar muziek, leest boeken, kijkt tv en doet aan sport. Ze besteedt veel aandacht aan haar studie en wil graag biologie studeren.

Anastasiia uit Rusland

Anastasiia is een 16-jarig meisje uit Rusland. Ze houdt van dieren en van wandelen. Ze is zelfstandig, zeer georganiseerd en heeft een positieve instelling om nieuwe dingen te leren. Ze wilde al van jongs af aan op uitwisseling gaan, dus dit jaar krijgt ze een geweldige kans.

Lana uit Letland

Lana is is 16 jaar oud en ze woont in Letland. Ze is een rustig meisje en heeft graag tijd voor zichzelf, maar ze houdt ook van activiteiten na schooltijd. Haar hobby’s zijn tekenen, lezen en tv-series kijken. Ze wil graag een nieuwe cultuur ontdekken en een nieuwe taal leren. Ze spreekt Russisch en Engels, en ze kan ook een beetje Lets en Japans spreken.