Kies programma's:

  • Afrika
  • Azië
  • Europa
  • Latijns Amerika
  • Noord Amerika

Stap uit je comfortzone! Bij AFS Nederland kun jij meer dan 40 prachtige landen kiezen waar jij voor 3, 6, of 10 maanden naar school kunt gaan. Met ons High School programma woon je in een gastgezin en ga je naar een lokale middelbare school. Het is dus de perfecte manier om een nieuwe taal vloeiend te leren spreken en een cultuur van binnen uit te leren kennen. Dit is wat AFS onderscheidt van andere organisaties:

Aanmelden

AFS heeft meer dan 70 jaar ervaring in het organiseren van uitwisselingen. Wij zijn bij uitstek de expert op het gebied van intercultureel reizen. In meer dan 80 landen zijn AFS kantoren te vinden. Hierdoor kunnen wij een groot aantal bestemmingen aanbieden over de hele wereld. En zo kun jij het programma kiezen wat bij jou past! Lees hier meer over AFS.

Van aanmelding tot vertrek

STEP1

Zoek jouw programma

Denk goed na over wat je wil. Wat zijn je verwachtingen? Waar wil je heen? En voor hoe lang?

STEP2_ST

Meld je aan!

Onze grondige inschrijvingsprocedure zorgt ervoor dat we je goed leren kennen. Zo kunnen we jouw AFS-ervaring afstemmen op jouw behoeftes!

Aanmelden
STEP3

Grijp je kans!

AFS-oriëntatiesessies (vóór, tijdens en na je uitwisseling) helpen je om persoonlijke en culturele groeikansen in het buitenland met beide handen aan te grijpen. Daarnaast ontmoet je daar de andere AFS’ers en maak je vrienden over de hele wereld!

STEP4_ST

Vertrek naar jouw avontuur

Gedreven AFS-vrijwilligers, gastgezinnen en stafleden staan te popelen om van jouw AFS-ervaring een onvergetelijk intercultureel avontuur te maken.

Lees de verhalen van onze AFS'ers

Gilda-Bruno-Denmark-2015-16-Netherlands-2015-16-DSC_2977

Overtuig je ouders!

AFS staat voor ervaring en veiligheid, al meer dan 70 jaar. Dankzij haar wereldwijd netwerk van vrijwilligers, ondersteund door een professionele staf, biedt AFS jongeren de kans om te slagen in een geglobaliseerde wereld. AFS-programma’s helpen jongeren om een wereld te zien die groter is dan wat ze kennen en om met mensen van andere landen en culturen om te gaan.

Lees waarom AFS de juiste keuze is

Start met een bijzonder avontuur en meld je aan!

Plan je eerste kennismakingsgesprek in met ons! Je kiest uit onze kalender een moment dat voor jou uitkomt. We informeren je gratis en vrijblijvend graag verder en maken je wegwijs in ons aanbod. Bij AFS krijg je altijd advies op maat.

Ik wil me aanmelden!

Let's get in touch!

Wij helpen je graag!

Contact

Advies nodig? Vragen? Neem contact met ons op! Wij helpen je graag.

Klik hier

Infomoment

Laat je informeren! Kom naar één van onze infomomenten bij jou in de buurt.

Klik hier