De infoavonden van onze schoolprogramma’s vinden plaats tussen september en maart. Neem gerust contact op voor meer informatie.

De beste manier om meer te weten te komen over een periode in het buitenland is door naar één van de AFS-infoavonden te komen. Tijdens deze bijeenkomsten vertellen we je graag meer over AFS, de verschillende programma’s en de stappen die je moet doorlopen. Ook zijn er oud-deelnemers aanwezig die hun persoonlijke ervaringen delen. Uiteraard is er genoeg tijd voor het stellen van al je vragen.

Bezoek een infomoment

Verrijk je leven en verruim je blik op de wereld! Verwelkom een AFS’er in huis.

Misschien ben je geïnteresseerd, maar weet je nog niet zeker of dit iets voor jullie is. Geen probleem! Laat je vrijblijvend informeren over een intercultureel avontuur in eigen land. Met een AFS-student in huis, breng je extra leven in de brouwerij. Wat er verwacht wordt van een gezin? Hoe zit dat met corona? We beantwoorden graag al je vragen tijdens de online infosessie. Praat met ervaren gezinnen, vrijwilligers en staf.

Een AFS-student blijft in Nederland voor een trimester, semester of jaar. Samen met de regionale vrijwilligers begeleiden wij jullie tijdens dit avontuur van begin tot eind. Je staat er nooit alleen voor!

Het online infomoment vindt plaats op Zoom op donderdag 24 juni van 20.00 tot 21.00. We zouden het fijn vinden als je ons laat weten dat je komt. Stuur een berichtje naar [email protected] Via de link hieronder ga je naar de sessie of plak deze URL in je zoekbalk: https://afs.zoom.us/j/95471265511.

Neem deel via deze link