De beste manier om meer te weten te komen over een periode in het buitenland is door naar één van de AFS-infoavonden te komen. Tijdens deze bijeenkomsten vertellen we je graag meer over AFS, de verschillende programma’s en de stappen die je moet doorlopen. Ook zijn er oud-deelnemers aanwezig die hun persoonlijke ervaringen delen. Uiteraard is er genoeg tijd voor het stellen van al je vragen.

Voor gratis en vrijblijvend advies op maat, neem je contact met ons op via dit formulier.

Bezoek een infomoment "Haal de wereld in huis met een AFS'er"

Op dit moment zijn er geen infomomenten gepland voor gezinnen. Heb je interesse en wil je graag meer weten over gastgezin worden bij AFS? Stuur dan een mailtje naar [email protected] en we vertellen je vrijblijvend meer!

Bezoek een infomoment "Ga naar het buitenland met AFS"

Kom op zondag 12 december naar ons infomoment in Groningen en ontdek ons aanbod voor 2022-2023! We vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn bij AFS, hoe het aanmeldproces eruitziet, wat je kan verwachten en zoveel meer. Je ontmoet ervaren AFS-vrijwilligers en oud-deelnemers; zij geven je een kijkje in het AFS-avontuur. Neem gerust je ouders, broers en zussen of vrienden mee. Er is genoeg tijd om vragen te stellen!

  • Tijd: Inloop vanaf 13.30, aanvang 14.00 uur
  • Locatie: HV gebouw, W.A. Scholtenstraat 2 in Groningen
  • Het is gratis

Inschrijven is niet nodig. We zouden het wel fijn vinden als je laat weten dat je komt, dan weten we dat we jou kunnen verwachten. Stuur een mailtje naar [email protected]