De beste manier om meer te weten te komen over een periode in het buitenland is door naar één van de AFS-infoavonden te komen. Tijdens deze bijeenkomsten vertellen we je graag meer over AFS, de verschillende programma’s en de stappen die je moet doorlopen. Ook zijn er oud-deelnemers aanwezig die hun persoonlijke ervaringen delen. Uiteraard is er genoeg tijd voor het stellen van al je vragen.

Bezoek een infomoment "Ga naar het buitenland met AFS"

Laat je woensdagavond 18 augustus informeren over uitwisselingen met AFS en ons aanbod voor 2022-2023! We vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn bij AFS, hoe het aanmeldproces eruitziet, wat je kan verwachten en zoveel meer. Je ontmoet ervaren AFS-vrijwilligers en oud-deelnemers; zij geven je een kijkje in het AFS-avontuur. Neem gerust je ouders, broers en zussen of vrienden mee. Er is genoeg tijd om vragen te stellen!

  • Tijd: 20.00 tot 21.30 uur
  • Online via Zoom
  • Het is gratis

Meld je aan via deze link of onderstaande knop, dan weten we dat we jou kunnen verwachten. Je krijgt automatisch via mail de link toegestuurd. Check voor de zekerheid ook je spam. Heb je al vragen? Laat het ons weten via [email protected] Graag tot dan!

Meld je aan