De beste manier om meer te weten te komen over een periode in het buitenland is door naar één van de AFS voorlichtingen te komen. Tijdens deze bijeenkomsten vertellen we je graag meer over AFS, de verschillende programma’s en de stappen die je moet doorlopen. Ook zijn er oud-deelnemers aanwezig die hun persoonlijke ervaringen delen. Uiteraard is er genoeg tijd voor het stellen van al je vragen.

 

Agenda voorlichtingen "Naar het buitenland"

De buitenland voorlichtingen zullen vanaf september weer starten. De data hiervoor zijn nog niet bekend. Wil je graag een melding ontvangen wanneer je je weer kunt aanmelden voor een voorlichting? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.  Mocht je direct meer informatie willen, neem dan contact met ons op. We kunnen dan een online meeting plannen of via een telefonisch gesprek je vragen beantwoorden en je van meer informatie voorzien!

Wil jij meer te weten komen over één van onze programma’s in het buitenland? Meld je dan aan voor de informatiedag op zondag 25 oktober. Tijdens de voorlichting vertellen wij je alles over AFS, de programma’s, wat je kunt verwachten en zal een oud AFS’er zijn/haar verhaal doen. Natuurlijk is er genoeg tijd om vragen te stellen.

Wanneer: 25 oktober 2020
Inloop: 13:30
Aanvang: 14:00
Waar: HV gebouw, WA Scholtenstraat 2, 9712 KW Groningen