De beste manier om meer te weten te komen over een periode in het buitenland is door naar één van de AFS voorlichtingen te komen. Tijdens deze bijeenkomsten vertellen we je graag meer over AFS, de verschillende programma’s en de stappen die je moet doorlopen. Ook zijn er oud-deelnemers aanwezig die hun persoonlijke ervaringen delen. Uiteraard is er genoeg tijd voor het stellen van al je vragen.

Interesse gekregen om naar het buitenland te gaan? Meld je dan aan voor een programma vóór 15 februari of 15 maart. Bij elk programma kan je de juiste inschrijvingsdeadline vinden.

 

Agenda voorlichtingen "Naar het buitenland"

Wil jij meer te weten komen over één van onze programma’s in het buitenland? Meld je dan aan voor de informatiedag op woensdag 27 januari. Tijdens de voorlichting vertellen wij je alles over AFS, de programma’s, wat je kunt verwachten en zal een of meerdere oud AFS’er(s) hun verhaal doen. Natuurlijk is er genoeg tijd om vragen te stellen!

Wanneer: 27 januari 2021 om 19u30

De deadline om je in te schrijven voor onze programma’s in 2021 komt snel dichterbij. Heb je interesse in één of meerdere programma’s? Maak dan een account aan en plan een gesprek met ons. Het is gratis en geheel vrijblijvend.

Twijfel je nog door de huidige coronasituatie? Op deze pagina vind je vele antwoorden op je vragen.