De beste manier om meer te weten te komen over een periode in het buitenland of het gastouderschap is door langs te komen op één van de AFS voorlichtingen. Tijdens deze bijeenkomsten vertellen we je graag meer over AFS, de verschillende programma’s en de stappen die je moet doorlopen. Ook zijn er oud-deelnemers aanwezig die hun persoonlijke ervaringen delen. Uiteraard is er genoeg tijd voor het stellen van al je vragen.

 

Agenda gastouder voorlichtingen

Tijd:

Aanvang: 13:30 uur
Einde: 15:00 uur

Meld je via het Aanmeldformulier gratis aan voor deze voorlichting. De voorlichting zal online plaats vinden. Vlak voor de meeting zullen je we via de mail de link sturen.

Agenda voorlichtingen "Naar het buitenland"

De buitenland voorlichtingen zullen vanaf september weer starten. De data hiervoor zijn nog niet bekend. Wil je graag een melding ontvangen wanneer je je weer kunt aanmelden voor een voorlichting? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.  Mocht je direct meer informatie willen, neem dan contact met ons op. We kunnen dan een online meeting plannen of via een telefonisch gesprek je vragen beantwoorden en je van meer informatie voorzien!

Op 2 en 3 oktober 2020 staan wij op de Onderwijsbeurs in Zwolle. Hopelijk zien we je daar!

Vrijdag 2 oktober 2020 geopend van 10:00 tot 17:00 uur
Zaterdag 3 oktober 2020 geopend van 09:00 tot 16:00 uur

IJsselhallen Zwolle
Rieteweg 4, 8011 AB Zwolle

https://www.onderwijsbeurs.nl/nl