De beste manier om meer te weten te komen over een periode in het buitenland of het gastouderschap is door langs te komen op één van de AFS voorlichtingen. Tijdens deze bijeenkomsten vertellen we je graag meer over AFS, de verschillende programma’s en de stappen die je moet doorlopen. Ook zijn er oud-deelnemers aanwezig die hun persoonlijke ervaringen delen. Uiteraard is er genoeg tijd voor het stellen van al je vragen.

 

Agenda gastouder voorlichtingen

Tijd:
Aanvang: 13:30 uur
Einde: 15:00 uur

Meld je via het Aanmeldformulier gratis aan voor deze voorlichting.  De voorlichting zal online plaats vinden. Vlak voor de meeting zullen je we via de mail de link sturen.

Agenda voorlichtingen "Naar het buitenland"

De voorlichtingen voor het high school programma zijn al geweest.  Mocht je toch graag meer informatie willen, neem dan contact met ons op. We kunnen dan een online meeting plannen of via een telefonisch gesprek je vragen beantwoorden en je van meer informatie voorzien!

Wanneer je achttien jaar of ouder bent, kun je met AFS Next vrijwilligerswerk doen of studeren in het buitenland. Wil jij graag meer informatie? Meld je dan aan voor onze online voorlichting. Op de dag zelf ontvang je van ons een link waarmee je kunt deelnemen aan het gesprek.

Tijdstip: 15:30 uur

Meld je via het Aanmeldformulier gratis aan voor deze voorlichting.