Wereldgezinnen maken het werk van AFS mogelijk

Jaarlijks ontvangen 10 000 gezinnen, in 54 landen waar AFS actief is, uitwisselingsstudenten. AFS heeft tientallen jaren ervaring in het uitwisselen van studenten, aangezien de organisatie al meer dan 60 jaar in veel landen over de hele wereld werkt en enkele duizenden uitwisselingsstudenten en wereldgezinnen hebben deelgenomen aan de activiteiten van AFS. Veel Nederlandse families hebben hun huizen al geopend en bevelen die ervaring ten zeerste aan.

Alles wat je nodig hebt is ruimte in je hart, een verlangen om iets nieuws te leren en flexibiliteit.
Wil je meer informatie? Neem dan even contact op met het AFS-kantoor in Nederland via telefoon: +31 (0) 85 047 15 25 of via [email protected]. Neem ook even een kijkje op afs.nl/wereldgezin , waar je ook alvast meer info kan vinden.

Aanmelden als wereldgezin kan hier: afs.nl/wereldgezin/aanmelden

Apivit THA

Apivit (Wit) uit Thailand

Apivit is doelgericht, gemotiveerd en vrolijk. Je mag hem bij zijn bijnaam Wit noemen. In zijn vrije tijd schrijft hij korte verhalen, speelt hij de viool en leest hij graag. Zijn favoriete gezegde is ‘Amor Fati’, voor hem betekent dat we elke uitdaging in het leven moeten aangaan. Apivit heeft een hechte band met zijn familie en samen ondernemen ze verschillende activiteiten zoals golf. Hij helpt ook mee in het huishouden. Daarnaast reist hij ook wel graag en gaat hij graag fietsen en zwemmen met zijn vrienden.

Hij studeert graag wiskunde en biologie, dat zijn zijn favoriete vakken. Later wil hij graag psycholoog worden: hij is gefascineerd door de complexiteit van de menselijke natuur.

Wil jij Wit’s wereldgezin worden?

Meld je aan als wereldgezin