Kies programma's:

  • Azië
  • Europa
  • Latijns Amerika
  • Noord Amerika
  • Oceanië

Stap uit je comfortzone! Met AFS Nederland kun jij een trimester, een semester of een heel schooljaar naar het buitenland!

Met ons High School programma woon je in een gastgezin en ga je naar de middelbare school, maar dit alles in een ander land, een andere familie en in een andere taal. Je krijgt de kans om heel veel te ontdekken en uit te proberen, terwijl je je steeds meer thuis zal gaan voelen in jouw gastland. Wie weet draag je een schooluniform, kun je hele andere vakken kiezen dan hier in Nederland en horen sport en andere activiteiten gewoon bij de schooldag!

Ben je al 18? Dan is het soms niet meer mogelijk om deel te nemen aan ons High School programma. Daarom bieden wij ook het programma AFS Next aan! Met AFS Next kun je in het buitenland studeren aan de universiteit, vrijwilligerswerk doen, lesgeven of bijvoorbeeld stage lopen. Klik hier voor alle informatie over AFS Next.

Hierom kies je voor het AFS High School programma:

AFS heeft meer dan 70 jaar ervaring in het organiseren van uitwisseling. Wij zijn bij uitstek de expert op het gebied van intercultureel reizen! In meer dan 80 landen zijn AFS kantoren te vinden. Hierdoor kunnen wij een groot aantal bestemmingen aanbieden over de hele wereld. En zo kun jij het programma kiezen wat bij jou past! Lees hier meer over AFS.

Van aanmelding tot vertrek

STEP1

Zoek jouw programma

Denk goed na over wat je wil. Wat zijn je verwachtingen? Waar wil je heen? En voor hoe lang?

STEP2_ST

Meld je aan!

Onze grondige inschrijvingsprocedure zorgt ervoor dat we je goed leren kennen. Zo kunnen we jouw AFS-ervaring afstemmen op jouw behoeftes!

STEP3

Grijp je kans!

AFS-oriëntatiesessies (vóór, tijdens en na je uitwisseling) helpen je om persoonlijke en culturele groeikansen in het buitenland met beide handen te grijpen!

STEP4_ST

Vertrek naar jouw avontuur

Gedreven AFS-vrijwilligers, gastgezinnen en stafleden staan te popelen om van jouw AFS-ervaring een onvergetelijk intercultureel avontuur te maken.

Gilda-Bruno-Denmark-2015-16-Netherlands-2015-16-DSC_2977

Overtuig je ouders!

AFS staat voor ervaring en veiligheid, al meer dan 100 jaar. Dankzij haar wereldwijd netwerk van vrijwilligers, ondersteund door een professionele staf, biedt AFS jongeren de kans om te slagen in een geglobaliseerde wereld. AFS-programma’s helpen jongeren om een wereld te zien die groter is dan wat ze kennen, en om met mensen van andere landen en culturen om te gaan.

Lees waarom AFS de juiste keuze is

Wij willen iedereen de kans geven om op uitwisseling te gaan

35364488484_82c671deab_z

Beurzen

Ontdek of jij in aanmerking komt voor één van onze beurzen

Lees meer

13320734_1104059182984921_6571691826916775864_o

Kortingen

Benieuwd of AFS op dit moment een kortingsactie heeft?

Lees meer

Gilda-Bruno-Denmark-2015-16-Netherlands-2015-16-DSC_4338

Ja ik ga!

Ervaar het #AFSeffect! Meld je nu aan en begin met jouw AFS avontuur!

Aanmelden

Let's get in touch!

Wij helpen je graag!
36035307542_d5fb399422_o

Contact

Advies nodig? Vragen? Neem contact met ons op! Wij helpen je graag.

Klik hier
AFS-USA_Panama6962514849_o

Voorlichtingen

Laat je informeren! Kom naar één van onze voorlichtingen bij jou in de buurt.

Klik hier
AFS-BFL_Marie-Theylaert-1

Nieuwsbrief

Abonneer je op de AFS nieuwsbrief vol wereldse inspiratie!

Klik hier