De AFS Alumni community

Blijf op de hoogte van waar AFS vandaag mee bezig is en hoe we AFS relevant kunnen houden voor iedereen. Geniet er ondertussen van om oude AFS vriendschappen nieuw leven in te blazen!

Wat is AFS vandaag?

AFS is een inclusieve gemeenschap van wereldburgers die ijvert voor een rechtvaardige en vredevolle wereld. AFS gelooft dat respect voor verschillende culturen en interculturele competenties belangrijke ingrediënten zijn om de wereld te leren samen leven.

Lees meer over AFS

Wat kan AFS nog voor jou betekenen?

Steun AFS

Bij AFS kan je op verschillende manieren actief blijven. Je kan bijvoorbeeld studenten of gastgezinnen aanbrengen, een beurs op poten zetten of AFS helpen bij het leggen van interessante contacten.

Neem contact op met AFS

AFS Next

Nog geen 30 jaar? Kriebelt het om nog eens naar het buitenland te gaan? Ontdek onze vernieuwde programma’s voor jongvolwassenen, wellicht is het iets voor jou!

Lees meer over AFS Next

Word gastgezin

Jij hebt hopelijk warme herinneringen aan jouw gastgezin. Geef een AFSer dezelfde kans op een fantastisch avontuur! Wie weet hou je er zelf andere inzichten aan over?

Word gastgezin

Meld je aan als AFS Alumni!

Heb jij deelgenomen aan een AFS programma en lijkt het je leuk om met AFS en andere returnees in contact te blijven? Schrijf je dan in als AFS Alumni, zo blijf jij op de hoogte van alle AFS Alumni evenementen en kan je ontdekken wat de mogelijkheden zijn voor jou als AFS Alumni!

Vul het formulier in