Blijf op de hoogte van waar AFS vandaag mee bezig is, en hoe we AFS relevant kunnen houden voor iedereen. En geniet er ondertussen van om oude vriendschappen nieuw leven in te blazen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

13 oktober: AFS Alumni bijeenkomst in Amersfoort

AFS Alumni NL wil de returnees verbinden en de mogelijkheid bieden om elkaar jaarlijks te ontmoeten tijdens een landelijke bijeenkomst waarbij aanwezigen geïnspireerd raken door interessante thema’s die te maken hebben met de missie waar AFS voor staat, nu en toen. Ben jij er 13 oktober ook bij?

Klik hier voor meer informatie!

Wat kan AFS nog voor jou betekenen?

Steun AFS

Bij AFS kan je op verschillende manieren actief blijven. Je kan bijvoorbeeld studenten of gastgezinnen aanbrengen, een beurs op poten zetten of AFS helpen bij het leggen van interessante contacten.

Contact

AFS Next

Nog geen 30 jaar? Kriebelt het om nog eens naar het buitenland te gaan? Ontdek onze vernieuwde programma’s voor jongvolwassenen, wie weet is het wel iets voor jou!

AFSnext

Word gastgezin

Jij hebt hopelijk warme herinneringen aan jouw gastgezin. Geef een AFSer dezelfde kans op een fantastisch avontuur! Wie weet hou je er zelf andere inzichten aan over?

Word gastgezin

Surf naar het AFS World Café!

Ontdek het AFS World Café, onze wereldwijde online community. Zoek opnieuw contact met oude vrienden of neem een actieve rol op!

Kom erbij!

Wat is AFS vandaag?

AFS is een inclusieve gemeenschap van wereldburgers die ijvert voor een rechtvaardige en vredevolle wereld. AFS gelooft dat respect voor verschillende culturen en interculturele competenties belangrijke ingrediënten zijn om de wereld te leren samen leven.

Over AFS