AFS Low Lands regio Nederland

Hoofdkantoor
Hendrik Consciencestraat 52
2800 Mechelen, België

Telefoon: +31 (0) 85 0471525.
E-mail: [email protected].  Stuur ons een mailtje bij algemene vragen of opmerkingen. Ook voor meer informatie over vrijwilligerswerk bij AFS, wereldgezin worden en informatie voor scholen kan je terecht op dat adres.

Voor specifieke vragen over onze uitwisselingsprogramma’s naar het buitenland mail je naar [email protected]. Je kan ook dit formulier invullen.

@afsnederland #afsnederland #afseffect

DSC_5921

Bezoek een infomoment in je buurt

De beste manier om meer te weten te komen over het gastgezin worden of over een periode in het buitenland is door langs te komen op een van de AFS-infoavonden. Tijdens deze bijeenkomsten vertellen we je graag meer over AFS, de verschillende programma’s en de stappen die je moet doorlopen. Ook zijn er oud-deelnemers aanwezig die hun persoonlijke ervaringen delen. Uiteraard is er genoeg tijd voor het stellen van al je vragen.

Bekijk de agenda

Dien een klacht in

AFS Lowlands zet zich in om programma’s van hoge kwaliteit te garanderen voor al haar deelnemers. Met dit in gedachten nodigen wij u uit om ons uw opmerkingen te sturen, zowel positief als kritisch. Door deze service aan u ter beschikking te stellen, toont AFS Lowlands haar inzet voor de voortdurende verbetering van haar management.

Meer lezen over de procedure