Wat houdt het AFS Global You™ avonturiersprogramma in?

Zou je graag over heel de wereld nieuwe vrienden maken? Schrijf je dan nu in voor AFS Global You, het programma voor avonturiers! Dit unieke online programma biedt je de kans om met mensen van andere culturen in contact te komen en om onderdeel te worden van een globale gemeenschap. Naast dat het een hele leuke ervaring is, zal je ook veel leren van de interculturele experts van AFS, die hun kennis baseren op meer dan 70 jaar ervaring met uitwisselingsprogramma’s in meer dan 60 landen.

Klik hier voor de verschillende startdata.

Global You online uitwisseling AFS

In dit online programma zal je ontdekken:

  • Hoe je kan opkomen voor kwesties die je echt boeien en zo van de wereld een betere plek kan maken
  • Hoe je deel kan worden van een globale gemeenschap van mensen die gedreven zijn om een verschil te maken
  • Wat het verschil tussen culturen zo belangrijk en mooi maakt
  • Waarom we allemaal onze empathiespieren moeten trainen
  • Hoe we kunnen vermijden om te snel tot conclusies te komen
  • Wat we kunnen doen aan ongelijkheid in jouw omgeving

En nog veel meer!

Aan het eind van het programma ontvang je het Global Competence Certificate van AFS, als bewijs van jouw nieuwe globale vaardigheden.

Global You online cultureel programma AFS

Kun jij deelnemen?

Dit is een écht globaal programma! Het is ontworpen voor jongeren die net zoals jij tussen 14 en 17 jaar zijn en op zoek zijn naar een nieuw avontuur met mensen van over heel de wereld.

Ben jij iemand die:

  • Nieuwsgierig is
  • Voor positieve verandering wil zorgen in de wereld
  • Graag mensen wilt leren kenen van culturen die helemaal anders zijn dan de jouwe
  • Connecties wilt maken met leeftijdsgenoten van over heel de wereld op een echte manier

DAN IS DIT PROGRAMMA IETS VOOR JOU!

What's in it for me?

Krijg als eerste toegang tot een vernieuwende ervaring die jouw reis om globale vaardigheden te verwerven zal starten of verderzetten.
AFS Global You online uitwisseling

Leer de wereld zien door de ogen van iemand anders, zonder jouw huis te verlaten!

Global You online uitwisseling AFS

Sluit vriendschappen met leeftijdsgenoten aan de andere kant van de wereld.

Global You AFS online uitwisseling

Open je mind voor nieuwe ideeën, ervaringen en vaardigheden.

Copy of Global You website elements – globalhug 2-01-01-01

Ga deel uitmaken van een globale gemeenschap van AFS-wereldburgers.

Online uitwisselingsprogramma CV certificaat

Verdien je eigen AFS Global Competence Certificate, dat je kan toevoegen aan je cv of aan je inschrijvingsaanvraag voor de universiteit.

Schrijf je in!

Thuis zitten weerhoudt je er niet van om de wereld te verkennen! Reserveer nu je plek. Schrijf je in, en wanneer je bent aangenomen ontvang je  een betalingslink waarmee je het inschrijfproces kan afronden.
Let op: je meldt je aan via het Engelse inschrijvingsformulier. AFS International organiseert en beheert de inschrijvingen, omdat dit een internationaal programma is voor jongeren over de hele wereld.

Veel gestelde vragen

Het programma omvat 20 verschillende modules. Het duurt ongeveer zestien uur, verdeeld over vijf weken, om af te werken. Je kan ook deelnemen aan 4 speciaal ingerichte livesessies. Tijdens deze sessies kan je tot wel 25 leeftijdsgenoten van over heel de wereld leren kennen, samen met een Global You-coach. Zo kan je ideeën uitwisselen en inspiratie opdoen.

Informatie voor ouders

Help je zoon/dochter aan een leuke en productieve tijd! Vertrouw op AFS om hen te helpen bij het bouwen van levenslange banden in een internationale gemeenschap terwijl ze vaardigheden ontwikkelen die belangrijk zijn in de 21ste eeuw. Ze ontvangen ook het Global Competence Certificate van AFS dat hen onderscheid en voorbereid op een toekomst van studeren en werken. Ook worden ze lid van het globale netwerk van AFS. Daarnaast ontvangt je zoon/dochter korting op een high school of studie programma.

AFS’ers maken een impact

Tieners die deelnemen aan programma's van AFS worden leiders die grootse dingen doen.
Regina_Agyare AFS

Regina Agyare Honu

(VAN GHANA NAAR NOORWEGEN, 2000)

Tech innovator, changemaker en stichtster van de Soronko Academy en Tech for Girls, de eerste codeerschool in West-Afrika, kwam terecht in de BBC 100 Women empowering women and girls with technology skills.

AFSer-in-space-AFS

Samantha Cristoforetti

(VAN ITALIË NAAR DE VS, 1994)

Cristoforetti, kapitein bij de Italiaanse luchtmacht en eerste Italiaanse vrouw in de ruimte, heeft het record van de langste ononderbroken ruimtevlucht door een Europese austronaat op haar naam (199 dagen en 16 uur). Ze prijkt verder ook in de erehal van het U.S. Space Camp, en is woordvoerster van Mission X: Train als een astronaut. Daarnaast is ze ook een mentor voor hale vele fans op twitter (@astrosamantha).

Carla-Bolivar AFS

Carla Bolivar Quintero

(VAN VENEZUELA NAAR DUITSLAND, 2009)

Deze wetenschapster staat mee aan de frontlinie van de strijd tegen Covid-19 in Chili, dat met haar hoge aantal slachtoffers op de derde plaats van zwaarst getroffen landen in Latijns-Amerika. Ze zegt dat mensen begrijpen haar globale superkracht is, evenals het gebruik van empathie om goede zorg te verlenen in deze moeilijke tijden.

Christine-Lagarde AFS impact

Christine Lagarde

(VAN FRANKRIJK NAAR DE VS, 1973)

Lagarde, president van de Europese Centrale Bank, is een gerenommeerde antitrust- en arbeidsrechtadvocate die al jaren strijdt voor gelijke rechten voor vrouwen en beleidsmakers onder druk zet om fiscale wijzigingen door te voeren, investeringen te maken en de rol van vrouwen in de wereldeconomie te versterken.