We werken momenteel aan deze pagina. Binnenkort vind je hier alle informatie terug over een tussenjaar met AFS naar een universiteit in het buitenland of voor een vrijwilligersproject in het buitenland. Heb je ondertussen vragen? Stuur ze naar [email protected].

Kies programma's:

Dit zijn de redenen waarom jij voor AFS Next kiest:

AFS heeft meer dan 70 jaar ervaring. Wij zijn bij uitstek de expert op het gebied van intercultureel reizen. In meer dan 80 landen zijn AFS kantoren te vinden. Hierdoor kunnen wij een groot aantal bestemmingen aanbieden over de hele wereld. En zo kun jij het programma kiezen wat bij jou past! Lees hier meer over AFS.

Van aanmelding tot vertrek

STEP11-370×210

Zoek jouw programma

Denk goed na over wat je wil. Wat zijn je verwachtingen? Waar wil je heen? En voor hoe lang?

STEP2_ST-370×210

Meld je aan!

Onze grondige inschrijvingsprocedure zorgt ervoor dat we je goed leren kennen. Zo kunnen we jouw AFS-ervaring afstemmen op jouw behoeftes!

STEP31-370×210

Grijp je kans!

AFS begeleidt je vóór, tijdens en na je uitwisseling. De Global Competence cursus helpt je om persoonlijke en culturele groeikansen in het buitenland met beide handen aan te grijpen. Daarnaast ontmoet je daar andere AFS’ers en maak je vrienden over de hele wereld!

STEP4_ST

Vertrek naar jouw avontuur

Gedreven AFS-vrijwilligers en stafleden staan te popelen om van jouw AFS-ervaring een onvergetelijk intercultureel avontuur te maken.

china English-Volunteer-Program-visit-great-wall-1024×768

Ja, ik ga!

Ervaar het #AFSeffect! Meld je nu aan en begin met jouw AFS avontuur!

Aanmelden

Let's get in touch!

Wij helpen je graag.

Contact

Advies nodig? Vragen? Neem contact met ons op! Wij helpen je graag.

Klik hier

Infomoment

Laat je informeren! Kom naar één van onze infomomenten bij jou in de buurt.

Bekijk de agenda