AFS high-school programma in Amerika

Maura in Michigan

“Tijdens Spring break was ik een week vrij van school. Ik ben toen met mijn gastgezin op vakantie geweest naar Florida. Hier hebben we een super leuke rondreis gemaakt, met twee dagen Disney! We hebben alle vier de parken bezocht. We zijn ook naar St. Augustine, Orlando, Miami en Key West geweest. Van al deze geweldige bestemmingen vond ik Key West het leukst, het was daar echt prachtig. We hebben daar een ‘airboat ride’ gedaan waar we alligators gingen spotten. We hadden een beetje pech tijdens het spotten, want we hadden alleen een baby alligator gezien. Maar dit werd helemaal goedgemaakt tijdens de show die ze gaven, hier hebben we hele grote alligators gezien.”

Ook op avontuur in Amerika? Bekijk het programma hier!
Untitled-design

Lara in Maryland

“High school is precies zoals in de films en series, en dat is super leuk. Ik heb heel veel vakken gekozen die ik in Nederland nooit zou kiezen, zoals dans en fotografie klas. Ik zat in het Varsity Girls Soccer team van school maar het voetbalseizoen is al weer afgelopen, dus ben ik bowling gaan doen. Bowling is echt super leuk, we trainen 2 keer in de week en het is gewoon leuk om met je vrienden te bowlen. Ik ben al 2 keer naar New York geweest, 1 keer met mijn gastgezin en 1 keer met AFS. Dit was echt geweldig. Ook ben ik al naar Washington DC geweest!”

Ook op avontuur in Amerika? Bekijk het programma hier!
Untitled-design-1

Veerle in Connecticut

“Ik denk niet dat er een dag voorbij gaat dat ik niet nadenk over hoe bizar deze ervaring is. Het is heel lastig om aan mensen uit te leggen waar je doorheen gaat, en daarom is het ook zo leuk om met andere exchange students te praten. Het is echt niet altijd allemaal even leuk, maar je leert er zo ontzettend veel van. Het is echt heel vreemd, maar ik zie mezelf elke dag groeien. Een onbeschrijfelijk unieke ervaring met ontelbare leermomenten!”

Ook op avontuur in Amerika? Bekijk het programma hier!
Untitled-design-3

Thisbe in Texas

“Ik ben naar mijn eerste football game geweest! We zijn hartstikke hard ingemaakt maar het was wel echt vet leuk, ik ben tot nu toe naar alle games geweest en de sfeer is er zo gaaf. Al helemaal als je met een groep vrienden gaat! Ik heb inmiddels echt mijn plek gevonden op school en heb al heel wat vrienden gemaakt; van lunch, in de lessen en random mensen die ik heb ontmoet door gewoon aardig naar iedereen te zijn. Engels praten gaat super goed en ik kom goed mee in de lessen. Ik voel me hier al echt thuis!”

Ook op avontuur in Amerika? Bekijk het programma hier!

Nog niet uitgelezen?

Benieuwd hoe Anna het heeft in Portugal? Of wat Laura te vertellen heeft over haar jaar in Peru?

Klik hier om meer ervaringsverhalen te lezen