Kies programma's:

  • Azië
  • Europa
  • Latijns Amerika
  • Noord Amerika

Naar het buitenland

afs high school

High School

Met ons High School programma woon je in een gastgezin en ga je naar de middelbare school, maar dit alles in een ander land en met een andere taal. Stap uit je comfortzone en ga een trimester, semester of een heel schooljaar weg. Je krijgt de kans om heel veel te ontdekken en uit te proberen, terwijl je je steeds meer thuis gaat voelen in jouw gastland. Wie weet draag je een schooluniform, kun je hele andere vakken kiezen dan hier in Nederland en horen sport en andere activiteiten gewoon bij de schooldag.

Lees meer
AFS Next

AFS Next

AFS Next is ons programma voor 18+. Met AFS Next kun je studeren in het buitenland. Neem bijvoorbeeld deel aan één van onze Universiteit/College programma’s of help mee bij een lokale organisatie om een betere wereld te creëren. Wij helpen je een programma te kiezen dat past bij jouw doelstellingen, interesses en planning. Doordat we samenwerken met lokale partners, kunnen we je echt maatwerk bieden. Zo is er altijd het perfecte programma voor jou.

Lees meer
Global You online cultureel programma AFS

Online programma

AFS Global You Adventurer is een uniek online programma waarbij jongeren tussen de 14 en 17 jaar alles leren over verbinding met mensen uit verschillende culturen en deel gaan uitmaken van een wereldwijde gemeenschap. Naast dat het een hele leuke ervaring is, ontvang je na het afronden van het programma ook een AFS Global Competence Certificate dat goed op je CV staat!

Lees meer
uitwisseling corona AFS

Uitwisseling tijdens Covid-19

AFS is goed voorbereid om schoolprogramma’s in het buitenland uit te voeren met een risicomanagement- en ondersteuningssysteem. AFS programma’s zullen worden uitgevoerd in landen waar gezondheid- en veiligheidsvoorwaarden het toelaten en studentenvisa’s kunnen worden aangevraagd.

Lees meer over AFS

Financiële ondersteuning

Een uitwisseling is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Dat snappen wij! AFS werkt daarom samen met sponsoren en donateurs die jongeren hierbij graag financieel ondersteunen. Zo hopen wij dat het voor iedereen mogelijk is om deel te nemen aan ons uitwisselingsprogramma. Er zijn beurzen beschikbaar voor high school- of universiteitsprogramma’s.

Lees meer
destination unknown

Destination Unknown

De vraag is niet waar je naartoe gaat, maar wie je ontmoet!

Dit wordt sowieso een avontuur! Jij wilt op uitwisseling, maar de bestemming blijft een verrassing. Wij garanderen je een jaarprogramma, binnen Europa en een unieke ervaring! De kosten zijn slechts €4.500,- voor het hele jaar! Durf jij het aan? Neem contact met ons op als je meer wilt weten over dit fenomenale programma of meld je meteen aan. Elk jaar hebben we één Destination Unknown plek beschikbaar. Houd voor meer informatie ons Instagram account in de gaten!

Aanmelden

Let's get in touch!

Wij helpen je graag.

Contact

Stel een vraag, kom in contact met een ex-deelnemer of vraag een gratis brochure aan.

Klik hier

Voorlichtingen

Laat je informeren! Kom naar één van onze voorlichtingen bij jou in de buurt.

Klik hier

Nieuwsbrief

Abonneer je op de AFS nieuwsbrief vol wereldse inspiratie!

Klik hier