Kies programma's:

  • Afrika
  • Azië
  • Europa
  • Latijns Amerika
  • Noord Amerika

Naar het buitenland

afs high school

School in het buitenland

Met ons klassieke schoolprogramma woon je in een gastgezin en ga je naar de middelbare school, maar dit alles in een ander land en met een andere taal. Stap uit je comfortzone en ga een trimester, semester of een heel schooljaar weg. Je krijgt de kans om heel veel te ontdekken en uit te proberen, terwijl je je steeds meer thuis gaat voelen in jouw gastland. Wie weet draag je een schooluniform, kun je hele andere vakken kiezen dan hier in Nederland en horen sport en andere activiteiten gewoon bij de schooldag.

Lees meer
AFS china vrijwilligerswerk

Tussenjaar in het buitenland

Als 18+er kan je bij AFS ook terecht voor uitwisselingen. Ga een semester of jaar studeren in een buitenlandse universiteit en ontdek waar je interesses liggen! Neem bijvoorbeeld deel aan één van onze programma’s hoger onderwijs of help mee bij een lokale organisatie om een betere wereld te creëren. Wij helpen je een programma te kiezen dat past bij jouw doelstellingen, interesses en planning. Doordat we samenwerken met lokale partners, kunnen we je echt maatwerk bieden. Zo is er altijd het perfecte programma voor jou.

Lees meer
Global You online cultureel programma AFS

Online programma

AFS Global You Adventurer is een uniek online programma waarbij jongeren tussen de 14 en 17 jaar alles leren over verbinding met mensen uit verschillende culturen en deel gaan uitmaken van een wereldwijde gemeenschap. Naast dat het een hele leuke ervaring is, ontvang je na het afronden van het programma ook een AFS Global Competence Certificate dat goed op je CV staat!

Lees meer
destination unknown

Destination Unknown

De vraag is niet waar je naartoe gaat, maar wie je ontmoet!

Dit wordt sowieso een avontuur! Jij wilt op uitwisseling, maar de bestemming blijft een verrassing. Je kiest voor een trimester- of jaarprogramma en de bestemming is sowieso binnen Europa. Neem contact met ons op als je meer wilt weten over dit fenomenale programma of meld je meteen aan. Elk jaar hebben we twee plekken voor Destination Unknown beschikbaar. Houd voor meer informatie ons Instagram account in de gaten!

Durf jij het aan?

www.afs.nl/programs/destination-unknown

Check hier ons wereldwijde aanbod!

Gemaakt met Padlet

Nog niet zeker wat je wil doen of waar je op avontuur wil?

Doe de quiz en vind je match!

Let's get in touch!

Wij helpen je graag.

Contact

Heb je een vraag? We helpen je graag verder! Voor informatie over programma’s of een eerste kennismakingsgesprek, vul het formulier in.

Klik hier

Infomoment

Laat je informeren! Kom naar één van onze infomomenten bij jou in de buurt.

Klik hier

FAQ

De veelgestelde vragen zetten we voor jou op een rijtje! Heb je toch nog een onbeantwoorde vraag? Stuur dan een mailtje naar [email protected].

Lees de veelgestelde vragen