Kies programma's:

  • Azië
  • Europa
  • Latijns Amerika
  • Noord Amerika
  • Oceanië

Naar het buitenland

26820433028_0c83ee467f_o

High School

Met ons High School programma woon je in een gastgezin en ga je naar de middelbare school, maar dit alles in een ander land en met een andere taal. Stap uit je comfortzone en ga een trimester, semester of een heel schooljaar weg. Je krijgt de kans om heel veel te ontdekken en uit te proberen, terwijl je je steeds meer thuis gaat voelen in jouw gastland. Wie weet draag je een schooluniform, kun je hele andere vakken kiezen dan hier in Nederland en horen sport en andere activiteiten gewoon bij de schooldag.

Lees meer
AFS Next

AFS Next

AFS Next is ons programma voor 18+. Met AFS Next kun je vrijwilligerswerk doen, stage lopen, lesgeven of studeren in het buitenland – op jouw manier. Neem bijvoorbeeld deel aan één van onze Universiteit/College programma’s of help mee bij een lokale organisatie om een betere wereld te creëren. Wij helpen je een programma te kiezen dat past bij jouw doelstellingen, interesses en planning. Doordat we samenwerken met lokale partners, kunnen we je echt maatwerk bieden. Zo is er altijd het perfecte programma voor jou.

Lees meer

Waarom AFS?

AFS heeft meer dan 70 jaar ervaring in het organiseren van uitwisselingen. Wij zijn bij uitstek de expert op het gebied van intercultureel reizen. In meer dan 80 landen zijn AFS kantoren te vinden. Hierdoor kunnen wij een groot aantal bestemmingen aanbieden over de hele wereld. En zo kun jij het programma kiezen wat bij jou past! Lees hier meer over AFS.

Van aanmelding tot vertrek

STEP11-370×210

Zoek jouw programma

Denk goed na over wat je wil. Wat zijn je verwachtingen? Waar wil je heen? En voor hoe lang?

STEP2_ST-370×210

Meld je aan

Onze grondige inschrijvingsprocedure zorgt ervoor dat we je goed leren kennen. Zo kunnen we jouw AFS-ervaring afstemmen op jouw behoeftes.

STEP31-370×210

Grijp je kans

AFS-oriëntatiesessies (vóór, tijdens en na je uitwisseling) helpen je om persoonlijke en culturele groeikansen in het buitenland met beide handen aan te grijpen. Daar ontmoet je de andere AFS’ers en maak je vrienden over de hele wereld.

STEP4_ST-370×210

Vertrek naar jouw avontuur

Gedreven AFS-vrijwilligers, gastgezinnen en stafleden staan te popelen om van jouw AFS-ervaring een onvergetelijk intercultureel avontuur te maken.

Ja, ik ga!

Klaar om het avontuur aan te gaan? Wacht dan niet langer en meld je aan voor het jaar van je leven!
adult-blonde-celebration-1152500

AFS High School programma

Meld je nu aan!

22825734018_71ed29d05a_k

AFS Next

Meld je nu aan!

Let's get in touch!

Wij helpen je graag.
Gilda-Bruno-Denmark-2015-16-Netherlands-2015-16-DSC_4338

Contact

Vraag een gratis brochure aan

Klik hier
culture-visit-_Greatwall-684×1024

Voorlichtingen

Laat je informeren! Kom naar één van onze voorlichtingen bij jou in de buurt.

Klik hier
AFS-BFL_Marie-Theylaert-1

Nieuwsbrief

Abonneer je op de AFS nieuwsbrief vol wereldse inspiratie!

Klik hier