AFS is goed voorbereid om schoolprogramma’s in het buitenland uit te voeren met een risicomanagement- en ondersteuningssysteem. AFS programma’s zullen worden uitgevoerd in landen waar gezondheid- en veiligheidsvoorwaarden het toelaten en studentenvisa’s kunnen worden aangevraagd.

Veelgestelde vragen over je uitwisseling

Schoolprogramma's

Vind op deze pagina de antwoorden op al je vragen over je uitwisseling naar een middelbare in coronatijden. Voor de informatie over je vertrek, de betaling, de voorbereidingen, eventuele annulering en meer kun je terecht bij de FAQ.

Informatie voor minderjarigen

Tussenjaar als 18+er

Vind op deze pagina de antwoorden op al je vragen over je buitenlandavontuur in coronatijden. Voor de informatie over je vertrek, de betaling, de voorbereidingen, eventuele annulering en meer kun je terecht bij de FAQ.

Informatie voor jongvolwassenen

Gastgezin worden

Ook in 2021-2022 kan je bij AFS als gastgezin je familie en vrienden mee onderdompelen in een intercultureel avontuur. Gezien de huidige omstandigheden passen we de omkadering en voorbereiding aan. Lees op onze pagina voor gastgezinnen hoe jullie gezin dit jaar op een veilige manier een buitenlandse student kan verwelkomen.

Informatie voor gastgezinnen

Online uitwisseling

AFS Global You Adventurer: Ga op uitwisseling vanuit je vertrouwde omgeving met het AFS Global You Adventurer-programma. Deze tool is een speciale versie van onze Global Competence Certificate. De deelnemers doorlopen op eigen tempo online modules waarin ze kapstokken krijgen aangereikt om te reflecteren over hun ervaring. Ze nemen wekelijks deel aan een webinar waarin ze samen met andere AFS-jongeren van over de hele wereld in gesprek gaan

Lees meer