Kies programma's:

  • Azië
  • Europa
  • Latijns Amerika
  • Noord Amerika
  • Oceanië
AFS-students

Overtuig je ouders!

AFS staat voor ervaring en veiligheid, al meer dan 100 jaar. Dankzij haar wereldwijd netwerk van vrijwilligers, ondersteund door een professionele staf, biedt AFS jongeren de kans om te slagen in een geglobaliseerde wereld. AFS-programma’s helpen jongeren om een wereld te zien die groter is dan wat ze kennen, en om met mensen van andere landen en culturen om te gaan.

Lees waarom AFS de juiste keuze is

Kom naar een voorlichting!

Het hele jaar door organiseert AFS informatiebijeenkomsten bij jou in de buurt. De perfecte mogelijkheid om alles te weten te komen over onze programma’s, de mogelijkheden en om kennis te maken met AFS-ers die al een high school jaar hebben gedaan.

Data en locaties
Gilda-Bruno-Denmark-2015-16-Netherlands-2015-16-DSC_4338

Ja ik ga!

Weet jij het al helemaal zeker? Meld je dan nu aan en begin met jouw avontuur!

Aanmelden

Kijk met een nieuwe bril naar de wereld

“AFS heeft me de wereld en iedereen anders doen inzien, ook mezelf. Ik heb geleerd om me minder aan te trekken van wat mensen van me denken, om iedereen te nemen zoals die is en altijd hulp te bieden aan je medemensen. “

—Katoo ging drie maanden naar Portugal

Verruim je blik op de wereld!

Onze interculturele avonturen veranderen jouw leven voorgoed! Wij noemen dat het #AFSeffect
STU_GLOBAL

Word wereldburger

Word deel van een nieuwe familie in een ander land. Geniet van nieuwe tradities. Neem je tijd om je inzichten over andere culturen en religies te waarderen en te verdiepen.

STU_CHANGE

Word verandering

Kijk met een nieuwe bril naar de wereld en help anderen om te kijken zoals jij kijkt. Bouw bruggen over culturen heen door levenslange vriendschappen te sluiten.

STU_FLUENT

Word vlot

Leer een nieuwe taal en vind aansluiting bij mensen met een andere cultuur of achtergrond. Die skills neem je mee naar huis en zal je nog je hele leven kunnen gebruiken.

STU_YOU

Word jezelf

Ontdek nieuwe dingen over jezelf en jouw plaats in de wereld. Leer hoe je uitdagingen omzet in waardevolle groeikansen. Word zelfstandig en volwassen.