Kies programma's:

  • Azië
  • Europa
  • Latijns Amerika
  • Noord Amerika
  • Oceanië
39741091785_cc5ff8f4bd_h

Alle bestemmingen

AFS heeft wereldwijd in wel meer dan 65 landen kantoren. AFS Nederland werkt met heel wat van deze landen samen om uitwisselingen voor jongeren te realiseren.

Weet jij nog niet helemaal welk land bij jou past? Kijk dan eens naar al onze bestemmingen op een rijtje! Er zit vast een goede match tussen!
Je kunt ook altijd contact met ons opnemen voor advies.

Alle bestemmingen bekijken!

Kom naar een voorlichting!

Het hele jaar door organiseert AFS informatiebijeenkomsten bij jou in de buurt. De perfecte mogelijkheid om alles te weten te komen over onze programma’s, de mogelijkheden en om kennis te maken met AFS-ers die al een high school jaar hebben gedaan.

Data en locaties
AFS-students

Overtuig je ouders!

AFS staat voor ervaring en veiligheid, al meer dan 100 jaar. Dankzij haar wereldwijd netwerk van vrijwilligers, ondersteund door een professionele staf, biedt AFS jongeren de kans om te slagen in een geglobaliseerde wereld. AFS-programma’s helpen jongeren om een wereld te zien die groter is dan wat ze kennen, en om met mensen van andere landen en culturen om te gaan.

Lees waarom AFS de juiste keuze is

Kortingen, een prijsvraag en een bijzonder programma

Ga jij met AFS naar het buitenland?
We hebben een programma voor alleen échte avonturiers…
Of meld je aan voor een beurs, lees meer over de vroegboekkortingen en doe mee aan onze prijsvraag! Ben jij al van alle mogelijkheden op de hoogte?

Lees hier meer!

AFS Next voor 18 jaar en ouder

Wanneer je 18 jaar of ouder bent, is een middelbare schoolprogramma vaak niet meer mogelijk en waarschijnlijk ook niet meer wat je zoekt.
AFS Nederland biedt ook programma’s aan voor 18 jaar en ouder! Ontdek de wereld door middel van vrijwilligerswerk, studeren, stage of lesgeven in het buitenland!

Meer over AFS Next
Gilda-Bruno-Denmark-2015-16-Netherlands-2015-16-DSC_4338

Ja ik ga!

Weet jij het al helemaal zeker? Meld je dan nu aan en begin met jouw avontuur!

Aanmelden

Kijk met een nieuwe bril naar de wereld

“AFS heeft me de wereld en iedereen anders doen inzien, ook mezelf. Ik heb geleerd om me minder aan te trekken van wat mensen van me denken, om iedereen te nemen zoals die is en altijd hulp te bieden aan je medemensen. “

—Katoo ging drie maanden naar Portugal