34276162_183917625644364_6941861134064418816_n

Anke

Toen ik in 2015 terug kwam van mijn uitwisseling wilde ik de sfeer van de uitwisseling en van AFS blijven beleven. Ik ben vrijwilliger geworden bij het LAC (Landelijk Actie Commissie) waar ik hielp met kampen en daguitjes. Inmiddels coördineer ik samen met Roos en Myrthe de kampen voor het ‘ontvangende programma’, dus de buitenlandse scholieren die naar Nederland komen. Het LAC organiseert ook kampen voor het ‘uitgaande programma’, dus Nederlandse scholieren die naar het buitenland gaan. Wat ik leuk vind aan coördinator zijn is dat ik alle studenten voorbij zie komen in het begin van hun jaar, dat ik ze daarna terug zie tijdens de daguitjes en op het eind zie tijdens het afscheidskamp. Het is echt mooi om de groei van studenten mee te maken. AFS is een deel van mijn leven geworden. Ik leer er super veel van en ondertussen geef ik mijn kennis weer door aan nieuwe studenten

Ook AFS vrijwilliger worden? Klik hier!

Nog niet

Benieuwd hoe het is om op high school uitwisseling te gaan?  Of hoe het is om aan de slag te gaan als madewerken op het kantoor voor AFS?

Klik hier om meer ervaringsverhalen te lezen